Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Food and tips: Πώς μπορείς να μαλακώσεις βούτυρο στο λεπτό;


Βαριέσαι να περιμένεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για την αγαπημένη σου συνταγή; Σου έχουμε τον τρόπο.

Αρχικά υπολόγισε την ποσότητα βουτύρου που θα χρειαστείς και έπειτα, κόψε το σε περισσότερα κομμάτια. Πώς λειτουργεί αυτό; Η θερμότητα έρχεται σε επαφή με μεγαλύτερη επιφάνεια του βουτύρου. Ανάλογα με τη συνταγή, μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις έναν τρίφτη και να περάσεις το βούτυρο από τις μεγάλες τρύπες, ώστε να βγουν ακόμα πιο λεπτά κομμάτια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου