Για πολλούς μάγειρες και μαγείρισσες ειναι δυστυχώς ένα υπαρκτό πρόβλημα. Τα μακαρόνια είτε "κολλάνε" μεταξύ τους είτε "λασπώνουν". Για να το αποφύγετε θα πρέπει, ενώ βράζει το νερό και λίγο πρίν ρίξετε τα μακαρόνια να βράσουν, να αλατίσετε και να ρίξετε και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και να ανακατεύεται τα ζυμαρικά καθόλη τη διάρκεια του βρασμού. Μην το παρακάνετε και τα αφήσετε να βράζουν με τις ώρες! Άλλωστε οι συσκευασίες γράφουν στο εξωτερικό τους μέρος τη διάρκεια. Καλη επιτυχία!
Αριάδνη Στεφανίδου
Αριάδνη Στεφανίδου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου